Horn Afrik Työvoimapalvelu Oy tarjoaa osaavaa ja ahkeraa työvoimaa luotettavasti, lyhyelläkin varoitusajalla. Olemme aina tavoitettavissa, ja valmiita hoitamaan asiat ammattitaidolla.

Horn Afrik työvoimapalvelu Oy on vuonna 2010 perustettu työnvälitysyritys, joka tarjoaa luotettavaa työvoimaa erityisesti rakennusalan työtehtäviin. Työntekijämme toimivat rakennuksilla purku-, raivaus-, siivous-, kanto-, muuraus-, laatoitus-, putki-, timpurin- ja eristystöissä sekä muissa rakennusalan tehtävissä. Lisäksi meiltä löytyy osaavia työntekijöitä esimerkiksi varasto- sekä logistiikkatyötehtäviin.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Horn Afrik on kasvanut yhden miehen firmasta yhdeksi alan luotettavimmista toimijoista, joka on työllistänyt satoja työntekijöitä erilaisiin rakennusalan työtehtäviin. Onnistumisistamme kertovat mm. pitkäaikaiset yhteistyöt useiden eri pääurakoitsijoiden kanssa (katso referenssit) sekä Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä AAA-luokitus, joka on merkki yrityksen erinomaisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta.

Koko olemassaolomme ajan meitä on ohjannut sama ohjenuora; teemme asiat sydämellä ja aina parhaan osaamisemme mukaan. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa silloin, kuin meitä tarvitaan. Uskomme, että mikä vain on mahdollista.

Tule mukaan kirjoittamaan tarinaamme seuraavalle vuosikymmenelle!

Missio

Tarjoamme työnhakijoillemme heidän koulutustaan vastaavaa työtä, sekä asiakkaalle osaavia ammattilaisia, joilla on asianmukaiset vaatteet sekä tarvittavat työturvallisuuskortit. Kaikki työntekijämme on perehdytetty tehtäviinsä. Osaavien ammattilaistemme ansiosta voimme vahvistaa perehdytystä suomen kielen lisäksi työntekijän omalla äidinkielellä.

Arvot

Toimintaamme ohjaa rehellisyys

Toimimme rehellisesti asiakkaidemme, työntekijöidemme ja kaikkien muiden osapuolten kanssa. Noudatamme kaikessa toiminnassamme Suomen lainsäädäntöä. Olemme rehellisiä onnistumisista sekä epäonnistumisista, ja selvitämme asiat reilusti. Toimintakulttuuriimme ei kuulu minkäänlainen epärehellinen toiminta.

Kohtelemme ihmisiä tasa-arvoisesti ja kunnioittaen

Arvostamme työntekijöitämme, asiakkaitamme ja muiden sidosryhmiemme edustajia ihmisinä. Kohtaamme ihmiset yksilöinä, ja kohtelemme heitä reilusti, kunnioittaen ja tasa-arvoisesti. Emme hyväksy loukkaavaa tai epätasa-arvoista käytöstä.

Vaalimme ja arvostamme Horn Afrikin monikulttuurista perustaa

Arvostamme erilaisia kulttuureita, ja näemme monimuotoisuutemme rikkautena. Työntekijämme saavat olla töissä kokonaisia itsejään ja voivat luottaa siihen, että heidän kulttuurejaan arvostetaan. Emme hyväksy minkäänlaista rasismia, tai muiden kulttuurien arvottamista tai halventamista.

Visio

Tavoitteenamme on olla yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka vie monikulttuurisuuskeskustelua myös muille toimialoille. Haluamme olla mukana auttamassa maahanmuuttajataustaisia nuoria pääsemään mukaan yhteiskuntaan ja rakentamassa yhä suvaitsevampaa ja monikulttuurisempaa Suomea.